Середа, 24-04-24, 02:39
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Вересень » 9 » У Глинянах відкрили пам'ятну дошку Левку Лук'яненку
12:03
У Глинянах відкрили пам'ятну дошку Левку Лук'яненку
<>
Переглядів: 863 | Додав: lem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Земляк  
Очень красноречиво рассказал о моральном облике героя Украины его соратник Степан Хмара в открытом письме к Левку Лукьяненко:

Я розумію, що теперішній ваш ганебний вчинок має своє підґрунтя у вашій аморальності, політичному пігмействі і користолюбстві. Факти? Їх чимало. Для прикладу, наведу лише деякі. Я був шокований, коли ви в селі Семиполки на чернігівській трасі вбили своїм автомобілем жінку, яка переходила вулицю. Більше того, ви ще намагалися по–блюзнірськи обмовити покійну, що нібито вона була п’яна, хоч це була огидна брехня. Сталося це на початку 1992 року. Мені було страшно спостерігати вас після цього жахливого випадку веселим, у доброму настрої. Не гризло сумління колишнього парторга юридичного факультету Московського університету Лук’яненка.

Я добре пам’ятаю, як ви плазували перед Президентом Кравчуком і руйнували Українську республікан­ську партію, аби заручитися його ласкою, бо дуже хотілося поїхати послом до Канади. Крім посміховиська для України, посол більше нічого доброго у цій прекрасній країні не зробив.

За потурання небезпечним авантюрам Ю. Тимошенко вона вам щедро віддячувала. Ви виклянчили депутатський мандат для доньки вашої дружини, Ю. В. не скупилася на щедрі подарунки, які ви з приємністю приймали, як, наприклад, подарований вам на день народження в 2007 році автомобіль джип марки «Лексус». Ці (і не тільки) подачки ви відробляєте ганебними вчинками проти України в цей важкий і відповідальний для неї час. І не треба вдавати, що Лук’яненко не розуміє, що відбувається, які ставки і на кого поставлено у Кремлі. Там же навіть не приховують, що через Тимошенко Кремль мріє перетворити Україну на свою колонію, використовуючи її маніакальне прагнення влади (про це відверто говорили в ефірі радіо «Ехо Москви» 18.09.08. відомі ідеологи російського імперіалізму А. Проханов, М. Шевченко). А такі, як Лук’яненко, платять ганьбою і безчестям. А чи була не показна, а справжня честь? Це вже тема окремого дослідження. Та нехай про це скажуть ті, кому випало перетинатися з Лук’яненком на довгих в’язничних дорогах. Їм є що розповісти.

Источник:
http://www.umoloda.kiev.ua/number/1252/180/44368/

После окончания юридического факультета МГУ Лев Лукьяненко по собственной инициативе обратился с просьбой к первому секретарю Львовского обкома КПСС с просьбой трудоустройства. Получил должность штатного пропагандиста в Радеховском райкоме КПСС.

В 1941 году гитлеровцы оккупировали Украину, в том числе и Черниговскую область. Лукьяненко пишет: «Хто ж ці вороги? Німці? За німців уперше наїлися хліба…»

Ім`я *:
Email *:
Код *: