Четвер, 18-04-24, 11:57
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 31 » Довідка
18:20
Довідка

Шановні друзі!

     Читаючи Ваші коментарі, на сайті Глинянської міської ради, я розумію, що у Вас немає достатньо інформації, в зв’язку з цим публікую цю довідку.
Відносно примішення «старої школи» - ми дійсно виграли грант Європейського Союзу. На жаль, процедура отримання цього гранту є дуже довготривалою.
Прочитавши цю довідку Ви зрозумієте, що ремонтно-будівельні роботи – це лише верхівка айсберга, яку ви всі бачите, а, так звана, нижня частина – для Вас невідома.
На даний момент угода про співпрацю з ЄС – на підготовчому етапі. Як тільки ми її отримаємо та підпишемо, то лише тоді розпочнуться проведення процедур, а це в свою чергу:
1.    Підготовка проектно-технічної документації по реконструкції приміщення;
2.    Експертиза цього проекту;
3.    Проведення тендеру на закупівлю матеріалів та проведення робіт;
4.    Погодження про співфінансування даного проекту як районною, так і обласною радами;
5.    Реєстрація в Мінрегіонбуді та Мінекономіки;
6.    Отримання дозволу на початок будівельних робіт по реконструкції від  Держархбудконтролю.
Вище перераховано лише основні заходи, які повинна провести міська рада, для того, щоб почати реалізацію даного проекту.
Як приклад – угода по прведенню робіт з енергоощадності по Глинянській районній лікарні. Підготовчі роботи та процедури тривали більше року, коли  самі ремонтно-будівельні роботи лише 3 місяці.
     Кладовище. Для того, щоб приступити до будівельних робіт на ділянці,яка вибрана під кладовище, потрібно:
1.    Провести вишукувальні роботи (геологія, геодезія);
2.    Розробити детальне планування території;
3.    Провести громадські слухання;
4.    Виготовити проект відводу на земельну ділянку для кладовища;
5.    Розробити проект кладовища;
6.    Провести експертизу проекту;
7.    Отримати дозвіл на початок будівництва;
8.    Саме будівництво (огорожа, капличка, господарське приміщення, водопостачання, електрозабезпечення, вбиральня, під’їзд, стоянка для автотранспорту – згідно сучасних вимог).
Пункти 1; 2 і 3 вже виконані , також подані документи в Держземагенство Львівської області на відвід земельної ділянки – пункт №4. Одночасно подані вихідні дані в проектний інститут «Містопроект» для виготовлення проекту кладовища – пункт №5.
     Подібна процедура повинна бути проведена і по будівництву нового стадіону, але враховуючи ситуацію  в нашій країні, та місцевий бюджет, – проводимо реконструкцію старого власними силами, не залучаючи бюджетних коштів. А новий стадіон – це перспектива на майбутнє і це не є моєю пустою обіцянкою, – а необхідністю для нашої молоді, яка показана в Генеральному плані м.Глиняни.
     Щодо центрального парку, я маю надію на допомогу та підтримку громади. Для того, щоб реалізувати проект реконструкції центрального парку потрібні немалі кошти, тому здійснення цього задуму буде поетапним.
З повагою міський голова                                             І.Шульга.
Сподіваюсь на Вашу підтримку та допомогу.

 

Переглядів: 869 | Додав: 51233 | Рейтинг: 4.0/8
Всього коментарів: 5
5 bogus  
Доброго вечора. Коли розпочнеться реконструкція футбольного стадіону Сокіл у Глинянах?

4 КОЛЯ  
ДЕЯКІ ЛЮДИ ДУМАТЬ ,ЩО ЦЕ ДУЖЕ ЛЕГКО .НУ Ж БО,ДАВАЙТЕ СВОЇ КАНДИДАТУРИ НА МІСЬКОГО ГОЛОВУ. МОЖЛИВО ВАМ ВСЕ ВИЙДЕ ШВИДКО ТА ЯКІСНО ,ОМИНУВШИ ВСІ ЦІ БРОКРАТИЧНІ ПРОЦЕДУРИ.

3 Доцент  
Думаю п.Шульзі ці вибори по барабану, от кому треба переживати і агітувати так це майбутнім кандидатам (Бандровській, Тимняку, Когуту і іншим бажаючим). Це моя думка і я нікому її не нав'язую. Дякую

2 qwerty  
Маю великі сумніви щодо реконструкції старого стадіону. Думаю до кінця 2015 року він і надалі залишиться таким як він зараз на даний час є. Сподіваюся лише на вибори до місцевих рад

1 Житель  
Дякую за інформацію.
Повертаючись до уже раніше висловленої думки, чи не хотіли б Ви зробити такі звіти "про пророблену роботу" регулярними, думаю всі були б за. Люди отримували інформацію "з перших вуст" і Вам хороший піар перед виборами smile

Бажаю успіху у всіх починаннях.

Ім`я *:
Email *:
Код *: