Четвер, 25-04-24, 10:17
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Січень » 19 » Марш миру в Глинянах
10:44
Марш миру в Глинянах

          У неділю, 18 січня,  як і в більшості містах і селах нашої держави, в місті Глиняни  зібралися мешканці міста , щоб підтримати акцію  «Я – Волноваха».  Марш миру розпочав свою ходу від церкви св.. Миколая, до римо-католицького костелу, до церкви св.. Анни та закінчився біля церкви Успіння Пресвятої Богородиці.  Колону очолювали місцеві священики: отець Андрій та отець Микола (храм св.. Миколая) та отець Тарас (храм св.. Анни), директор Глинянської ЗОШ Пелих М.М. Біля кожного храму отці та мешканці міста молилися за Україну. На завершення директор школи звернувся зі словами подяки за участь учителів, учнів та їх батьків у Марші миру. Присутні виконали Державний Гімн України. Надіємось що спільна молитва священиків наших церков та дітей, буде сприяти швидкому закінченню війни, та повернення до рідних домівок наших героїв, живими і здоровими!

Інформація (власні джерела, www.hlynyany.org    glyniany.edukit.lviv.ua)

Переглядів: 964 | Додав: 51233 | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 14
14 небайдужа людина  
ку-ку,дякую за запрошення, обов'язково піду до художнього керівника Народного дому і попрошуся на сцену.
підкажіть будь ласка тільки ваш графік роботи

13 ку ку  
хороші в нас концерти і сценарій далеко не з інтернету, а що до одягу то ідіть ви на сцену і одіньте туфлі і вишиту сорочку при мінусовій температурі взимку коли немає норомального опалення. І дітей не 10 виступає і в нас є підтвердження на рахунок наших концертів.

12 небайдужа людина  
ку-ку та адміністратор, дякую за запрошення,бували у вас на концертах і не один раз, але на жаль, не бачили хоч трохи професійності, і на сцені постійно одні і тіж люди максимум 10 дітей. (постійно співають),а що стосується гуртків то хочу сказати, що якщо вони діють то потрібно вдосконалюватись, і ведучі на сцені мають мати сценічний вигляд, а не в сведрах, чоботах.
якщо ви хоч трохи є близькі до культури то повинні знати які є вимоги до сценічних концертних образів.
мають бути в тих концертах хоч трохи сценічний хід, якась тема, ідея заходу а не перший кращий сценарій з інтернету, і потім вірш, пісня, вірш , пісня, без різних підводок.все ж таки це мистецтво, а не найгірша художня самодіяльність

10 Адміністратор  
Небайдужій людині. Повідомляємо Вам, що, при Народному Домі "Просвіта" функціонує 5 гуртків для дітей, які кожного дня там займаються. Для ознайомлення з творчістю дітей, запрошуємо Вас 25.01.2015 о 15.00 в Народний Дім на концерт.

11 ку-ку  
Я читаю що йде мова про Народний Дім, тому хочу вам
повідомити що в Народному домі діє 5 гуртків, де займається близько 70 дітей і
до кожної важливої дати чи свята відбувається концерт, тому якщо ви не знаєте
то не потрібно писати всякі дурниці. Про марш миру ми не були повідомлені, тому
нас не було. Хочу вам також повідомити що той же народний Дім робив ту же
благодійну дискотеку і зібрані кошти були надані бійцям в зону АТО для
закупівлі певних речей, також була проведена робота по збору теплих речей і продуктів
які також були відправлені в зону АТО. Також допомагали продуктами для
випікання пряників для бійців. Були присутні і частково організовували день
пам'яті голодомору "Запали свічку у своїй долоні" де було до речі дуже
мало людей, тому ви  небайдужа людино
погано знаєте про роботу Народного Дому. Я всіх і вас в тому числі запрошую
відвідати концерт Різдв'яної коляди, який відбудеться 25 січня на 15:00.
Про звітність благодійної дискотеки можна переглянути тут:
https://vk.com/away.php?to=http%3A%2F%2Fzolochiv.net%2Fzolochivski-volontery-dyakuyut-hromadi-za -dopomohu-armiji-video%2F&post=31957116_1160

9 Молодь  
Ми не є адміністраторами жодного сайту. Зверніться до компетентних осіб, які будуть вам допомагати писати статті про справи, які ви організовуєте. Це не є інформаційний сайт, а сайт про роботу міської ради. Беріть зброю - захищайте кордони України.

8 Пенсіонер  
Адміністратору.
Я з Вами солідарний.Перш ніж звернути увагу комусь,подивись на себе, "Молодь".

7 Адміністратор  
Молоді. Дякую за зауваження про посилання,справді це моя помилка (виправимо). До Вас запитання? Ви адміністратор сайту Глинянської ЗОШ? там також немає посилання на цю статтю. Дякую

6 небайдужа людина  
директор школи у Глинянах теж не остання людина...
на мою думку тут мав би долучитись і Народний Дім "Просвіта" , але на жаль він нічого не робить у нашому рідному місті крім дискотек і концерту на День Незалежності. А саме з нього мала би починатися культура, хача б були відкриті якісь гуртки для молоді...

5 Молодь  
Так, в такий час міський голова має бути прикладом для всіх, ініціатором саме таких заходів. А міська рада - це хіба тільки мер міста??? В міського голови є заступник, секретар, працівники... Хіба,що всі поїхали на марш миру до Золочева...???

P.S. А стаття списана з сайту http://www.hlynyany.org/, і посилання на сайт не зазначено.

3 Працівник РДА  
Всі міські, селищні, сільські голови району, були запрошені на проведення маршу миру в районний центр, за довго до проведення акції.
Дякую.

4 Житель  
Дякую за інформацію.
Однак я і надалі притримуюся думки, про те що в такі важливі для міст чи сіл моменти, міські чи сільські голови мали б очолювати свої громади.

2 Юля.  
А я бачила нашого голову на "МАРШІ МИРУ" в Золочеві.

1 Житель  
Як я розумію, наш мер замість того, щоб також очолити громаду, сидів дома пік пампухи, а свої обов'язки делегував директору школи   wink

Ім`я *:
Email *:
Код *: