Четвер, 28-03-24, 18:03
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 3 » Міжнародна конференція
14:04
Міжнародна конференція

      26-27 листопада міський голова Ігор Шульга взяв участь в роботі міжнародної конференції «Вибори відбулися. Що далі?» (Аналіз результатів місцевих виборів в Україні. Перспективи співробітництва в контексті децентралізації) в м. Одеса. Всі витрати по організації конференції взяв на себе Фонд Ганса Зайделя.
        Мета конференції: обговорення результатів місцевих виборів і перспективи діяльності не обраних і обраних міських і селищних голів, актулізування потреби малих міст і селищ, а також об’єднаних громад у контексті децентралізації влади та європейської перспективи.
           В ході зустрічі було обговорено актуальні питання, які будуть вирішуватись в ході реалізації в Одеській області дворічного проекту для об’єднаних громад, малих міст та селищ. До участі у проекті на конкурсних засадах будуть відібрані голови об’єднаних громад, малих міст з населенням до 30 тис. осіб та селищ. Реалізацію ідеї європеїзації малих міст і селищ пропонується провести на прикладі малих міст Одеської області, керівництво якої рішуче проводить реформи управління регіоном і підтвердило свою зацікавленість у розвитку малих міст і селищ регіону за європейськими стандартами.

          Учасники конференції: представники Фонду Ганса Зайделя; представники Посольства Федеративної Республіки Німеччини в Україні; баварські експерти з питань місцевого самоврядування; представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлового-комунального господарства України; представники Одеської облдержадміністрації та облради; представники Одеської міської  ради; найактивніші та найбільш успішні учасники проектів Фонду Ганса Зайделя – міські та селищні голови з Львівської, Дніпропетровської, Чернігівської, Івано-Франківської, Вінницької та Тернопільської областей; представники Дніпропетровського та Одеського регіональних інститутів державного управління Національної академії державного управління при Президентові України; директори окремих обласних центрів підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування; представники ГО «Інститут врядування» та громадських  організацій з Львівської, Дніпропетровської, Івано-Франківської та Вінницької областей.

Переглядів: 658 | Додав: 51233 | Рейтинг: 4.8/9
Всього коментарів: 1
1 Фанат  
п.Ігор, а ви про браму забули на стадіон?

Ім`я *:
Email *:
Код *: