П`ятниця, 19-04-24, 01:49
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Жовтень » 30 » Нарада голови Золочівської РДА
12:01
Нарада голови Золочівської РДА
21 жовтня 2013 року голова Золочівської РДА Ярослав Окрепкий провів виїзну нараду щодо реалізації проекту фінансованого Європейським Союзом та місцевим бюджетом по запровадженню у Глинянській районній лікарні енергозберігаючих технологій. Проект міжнародної технічної допомоги реалізується в рамках програми EuropeAid/131230/L/ACT/UA Благодійною організацією "Фонд розвитку Глинян", загальна вартість проекту 210 тис. євро, в т.ч. 165,9 тис. євро кошти Європейського Союзу, а 44,1 тис. євро кошти місцевих бюджетів.


В нараді взяли участь голова Благодійної організації "Фонд розвитку Глинян" Олег Гураль, Глинянський міський голова Ігор Шульга, головний лікар Золочівської ЦРЛ Володимир Бойко та директор Золочівського МЖКП "Перспектива" Богдан Тимків.
Станом на сьогодні перекрито головний корпус та завершуються роботи по перекритті дитячого відділення, замінено дерев'яні віконні блоки металопластиковими вікнами у головному корпусі та дитячому відділенні, проведена теплоізоляція двох сторін фасадів головного корпусу.
"Реалізація проекту важлива для жителів м. Глиняни, оскільки дозволить не тільки економити державні кошти, виділені на енергоносії, але й покращить обслуговування хворих та умови праці лікарського персоналу Глинянської районної лікарні.
    На наступному етапі заплановано створення в рамках програми технічної допомоги Євросоюзу запровадження енергозберігаючих технологій у Глинянській ЗОШ І-ІІІ ст. та Глинянській музичній школі", - підсумовуючи зустріч зазначив голова Золочівської РДА Ярослав Окрепкий.


Інформація взята з сайту Золочівської РДА.
Переглядів: 1173 | Додав: 51233 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 6
6 Тоні Блер  
Бачете який Евро Союз добрий, а москалі кляті нам можуть помогти лише дорогами якісними і газом дешевим. СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!

4 Шульга І.  
В першу чергу побудуємо новий стадіон для футбольних команд,на даному етапі готується проектно-кошторисна документація стадіон буде (біля пилорами ПП Сахман )

3 фанат  
пане Шульга поможіть ще такою сумою глинянському футболу, можна в гривнях а не в валюті

2 макс  
на рахунок ремонтів все добре! але треба ще порядок з лікарями навести(точніше, позвільняти старих пердунів,і шукати молоді кадри.А Сенику і Поліщуку - респект і уважуха

5 Jeck  
семень

1 Рух Чесно  
Дуже добре шо щось роблять, в 2008 році Тимняк разом з зав дитячим садком Світлик купили вікна на садок за таку сумму, що можна було у всій лікарні поміняти

Ім`я *:
Email *:
Код *: