П`ятниця, 29-03-24, 11:48
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 20 » Оголошення для учасників АТО
13:30
Оголошення для учасників АТО

     В березні місяці починається демобілізація солдат які прослужили більше року, в тому числі в зоні проведення АТО. Міська рада, та загалом громада міста, просить воїнів які вже демобілізувались здавати бронежилети які їм видавали (бронежилети куплені за кошти жителів міста). На даний час є нові бійці яких відправляють на схід (їм також потрібні бронежилети). Нагадуємо Вам, що за кошти зібрані в Глинянах було придбано 4 бронижилета , ще 5 чоловікам видали гроші на придбання бронежилета. Дякуєм Вам ! Надіємось на Ваше розуміння. 

Слава Україні!!!

Переглядів: 923 | Додав: 51233 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 8
8 ###%%%)))))  
Житель, ти або гамн...ста, або сексуально незадоволена людина, іншого не дано!
Адмін, не стирай мого комента, бо правду мають знати всі!;)))))

6 Юля.  
На мою думку ,на наступний термін кандидатів на посаду міського голови буде дуже багато.Тож будемо мати можливість зробити правильний вибір.А писати коментарі,щоб "дістати",розуму багато не потрібно.

7 Житель  
А, що Ви пропонуєте почати виконувати за депутатів, працівників мерії і мера їхню роботу???
Звичайно я прекрасно розумію, що кожен житель міста зобов’язаний брати учать у розбудові міста, але в мене особисто немає, стільки вільного часу. Кожен день добираючись до Львова на роботу не сильно вистачить часу для того, щоб виконати всі бюрократичні нюанси і подати офіційне звернення в міську раду.
Тому особисто для мене сайт міської ради є першим джерелом спілкування з місцевою владою, а коментарі, через відсутність іншої, формою звернень з місцевою владою.
Стосовно кандидатів. Я сьогодні не бачу серед глинянців лідера, який би зміг повести за собою громаду. Теперішній мер, на мою суб’єктивну думку, за бажання міг би стати такою людиною.

5 оксана  
Підтримую жителя, п. Шульга нормальний мер і зробив багато, але дуже багато обіцянок (ремонт старої школи, стадіон,центральний парк,нове кладовище. Так що роботи в вас багато.

4 Назар  
Жителю, я вірю що ви хочете як найкраще але ви б краще відкрито допомагали а не анонімно доставали! А наступникам пана Шульги я можу тільки поспівчувати

2 Назар  
Звертаюсь до Мешканця.
Потерпіть будь-ласка до жовтня,прийде новий мер от тоді і заживемо як пироги в маслі.Про глиняни будуть писати у всіх буклетах і ЗМІ,збудуємо стадіон рівня Львів-Арени. Газ для населення буде безкоштовний,сміття будуть забирати прямо з кухні.

3 Житель  
Ха-ха-ха...
Я оцінив сарказм.
Я не дістаю нашого мера лише, щоб робити це. Я дійсно бо хочу, щоб моє місто стало кращим (хоча чомусь Ви мені не всі не вірите).
Чесно я вважаю, що теперішній мер є поки що найкращим з усіх попередників. Однак я хочу щоб він став найкращим мером України. І тому я рідко його хвалю (ну майже ніколи).
А дістаю я його лише для того, щоб Він розумів, що ще багато чого можна і треба зробити. І не можна зупинятися на досягнутому.
І хто б не став наступним мером я обіцяю, що діставатиму його так само, а може іще більше...

1 Житель  
Даний коментар немає жодного відношення до даної теми і публікується тут лише тому, що це остання (на момент написання) новина на сайті.

Шановний міський голова, не знаю чи Вам відомо, якщо ні то будете знати, що в березні цього року Львівська облдержадміністрація випустила додаток для смартфонів "Туристичний путівник Львівщини" з метою сприяння розвитку туризму в області. Детальнішу інформацію можна знайти за посиланням https://play.google.com/store/apps/details?id=com.loda&hl=ua

Найбільшим розчаруванням для мене було, те що в цьому додатку не має жодної інформації про Глиняни. Ні про саме місто, ні про його пам’ятки. Хоча, на маю думку, ми маємо чим похвастатися.

Тому звертаюся до Вас проханням виправити це і внести Глиняни до чиста туристичних місць Львівщини.

Ім`я *:
Email *:
Код *: