П`ятниця, 19-04-24, 18:40
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Серпень » 31 » Подяка
13:56
Подяка

Всі ми бачимо як по цілій країні люди морально- патріотичними флешмобами підтримують нашу країну та солдатів зокрема. Не виняток і наше містечко.

Громада міста Глиняни, в особі міського голови та депутатів, висловлює щиру подяку дітям Глинянської ЗОШ за покраску мостів, та Словику Борису і Чарковському Олегу за надану фарбу.

Щиро Вам дякуємо і надіємось, що Ваша праця принесе підвищення патріотичного духу нашим воїнам на сході України!!!

Переглядів: 1329 | Додав: 51233 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 9
9 Тарас  
Дякую за відповідь, надіюсь на Вашу порядність.успіхів Вам і Глинянам

8 Шульга Ігор  
Тарасу!.Хотів подякувати за коментар, відповідь почну з кінця.Очистка русла річки Тимковецький потік розпочата від моста вул.Б.Хмельницького і вище по течії.Реконструкція футбольного поля та встановлення вхідних воріт відтерміновано в зв"язку з останнім матчем футбольного клубу на кубок Осені,а не відмінялась. Побудова нового стадіону та реконструкція парку,це перспектива,але за це потрібно думати та готувати документації(по парку йде вибраковка дерев) Ремонт приміщення старої школи --чекаємо угоду з Європейської комісії

7 Тарас мешканець міста  
Шановні читачі,я уважно слідкую за сайтом міської ради,який мені подобається. Коментарі можна надавати до будь якої теми, їх тут не видаляють.Щодо роботи міського голови в мене 2-х значне ставлення.
Пан Шульга, для міста зробив більше чим всі його попередники, основне що запам'яталось (вивезення пестицидів з території сільгоспхімії, чудовий вигляд лікарні, реставрована водонапірна вежа в центрі міста, котел в дитячому садочку на тверде паливо, дорога по вул. Мазепи, дитячий майданчик в центрі міста і тд.)
Мінусами пана мера є дуже багато його популістських обіцянок основні (ремонт корпусу старої школи,реконструкція парку,побудова нового стадіону,вхідну браму на новий стадіон,реконструкція футбольного поля на стадіоні, очистка русел річок). Дякую

6 Ганна К (жителька Глинян)  
а яка квитанція? я плачу по книжці, в мене прописано 3 особи кожного місяця 7,5, і гроші плачу в бухгалтерію, де один корішок залишають мені інший забирає кп "зодчий".Якщо в Вас така проблема підійдіть в міську раду і я думаю п. Шульга Вам допоможе і якщо треба накаже п.Буткевича (якщо є його вина)

5 Житель  
Михайло, я цього не вигадав, в мене є квитанція де зазначена ціна 12.50 грн. Мене це також здивувало, тому і вирішив про це написати. Якщо тариф дійсно не піднімали, тоді прохання до голови міста розібратися із працівниками КП.

4 Михайло  
Незнаю, напевно тільки жителю підняли тариф на вивіз сміття? я плачу справно кожного місяця по 2,5 з особи і чистий спокій

3 Житель  
Шановний міський голово. Пишу тут, тому що на сайті не створено жодного розділу для висловлення мешканцями міста своїх скарг і пропозицій.
Цієї суботи дізнався, що в місті зріс тариф на вивіз сміття. Я все розумію ріст ціни на нафтопродукти, податки і так далі, але чому про це не було повідомлено заздалегідь (наприклад на сайті або розклеєні оголошення)? На основі чого КП підняло тариф і чим це було аргументовано? Хто дозволив це підняття? І чому не було жодного громадського слухання, для узгодження тарифу з громадою?
Найцікавіше, чому такий дивний тариф - 3.125 грн. Спитаєте звідки я взяв таку цифру? В будинку прописано 4 особи, ми оплатили 12.50 грн. Проста математична дія 12.50/4 і отримуємо 3.125.
І маленьке побажання. Я готовий платити тариф за вивіз сміття і всіх 4 грн., але щоб я виніс сміття і не чекав цілу суботу, щоб його здати. Повірте у всіх мешканців міста в суботу є і важливіші справи, ніж чекати сміттєзбиральну машину. Хіба так важко організувати "повний цикл" збору сміття?

2 Лемішка  
Дякуємо за пропозицію,обов'язково надамо таку інформацію

1 Назар  
чому ви не виставете інформацію про те, чи місто глиняни мають якісь партнерські відносини з іншими містами(українськими чи закордонними)

Ім`я *:
Email *:
Код *: