Субота, 20-04-24, 02:31
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Серпень » 24 » Привітання до Дня незалежності України та Дня міста Глиняни
12:58
Привітання до Дня незалежності України та Дня міста Глиняни


Дорогі земляки!
Щиро вітаю Вас з Днем незалежності України та Днем міста Глиняни!
День незалежності України це свято має велике загальнодержавне значення як свято суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім'я процвітання рідної країни.
Древні і сучасні Глиняни можуть пишатися тим, що в них народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, набуваємо європейського вигляду. Разом ми єдина і велика сім'я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для життя. Усі досягнення, якими багате місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців.
У такі свята, як день народження міста та держави, кожен відчуває себе частиною великої родини. Ми маємо об'єднатися у любові до нашого міста, працювати і жити для його добра, допомагати тим, хто цього потребує.

Від щирого серця вітаю всіх Вас з Днем незалежності України!  та Днем міста! Бажаю, усім Вам добра, здоров'я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Зичу всім землякам щастя, благополуччя!
Нових Вам перемог і творчих злетів!


З повагою міський голова                                        Ігор Шульга
Переглядів: 765 | Додав: 51233 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: