Середа, 17-04-24, 01:53
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Серпень » 21 » Привітання з днем Незалежності!
17:59
Привітання з днем Незалежності!

Дорогі Земляки!

24 серпня 1991 року – День проголошення Незалежності України.
Століттями український народ боровся проти численних ворогів за прагнення жити у вільній та самостійній українській державі. Кожна держава до свободи й незалежності прямує своїм шляхом. Для українського народу це сходження триває  вже не одне століття. За свою землю і волю український народ боровся упродовж всієї історії.
І сьогодні,  українці знову проливають кров за свободу та незалежність. На жаль, Україна 25-у річницю своєї Незалежності зустрічає у стані неоголошеної війни, коли частина нашої землі захоплена, коли кожного дня гинуть наші сини, діти, брати, коли біженцями та переселенцями у своїй країні стали десятки тисяч людей. Нині ми є свідками й учасниками боротьби, який розпочався на Майдані, а тепер події розгортаються на Сході України, де наш народ веде нерівний бій за свободу своєї держави. Ці події примусили кожного українця відчути свою відповідальність за свою країну та народ .  
     Найщиріші вітання героям АТО які жертвуючи власним здоров’ям та життям,  ведуть запеклу боротьбу з російським агресором на Східних рубежах нашої держави.
         Ми з Вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української свідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до мови і державних символів. Будьмо гідні наших попередників – борців за свободу, що не скорилися, не припинили боротьбу, а гордо несли синьо-жовте знамено незалежності своєї держави.
            Твердо вірю, що наша сильна і мужня нація зможе гідно вистояти у цих випробуваннях. З Божою допомогою ми своєю єдністю і силою духа обов’язково переможемо, задля миру, спокою та процвітання наших Глинян та всієї України!  
  

СЛАВА УКРАЇНІ!  

З повагою                                              Ігор Шульга 
                                   

 

Переглядів: 712 | Додав: 51233 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: