П`ятниця, 29-03-24, 08:33
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Травень » 21 » Щодо підтримки Глинянського футболу
08:20
Щодо підтримки Глинянського футболу
Шановні мешканці нашого міста!

      З настанням теплої пори року знову постає актуальне питання –  проведення молоддю, та, зрештою, й іншими верствами  населення дозвілля.
     Здавна Глиняни славились хорошими футбольними колективами, от і на даний момент честь нашого міста захищає дві команди: ФК „Сокіл” в 1 лізі чемпіонату Золочівськго району по футболу та ФК „Глиняни” в 2 лізі чемпіонату Золочівськго району по футболу. Проте, нажаль, розвиток, або хоча б фінансова підтримка існування аматорського футболу не входить в плани держави вже понад 20 років. Продовження футбольних традицій тримається лише на ентузіазмі самих спортсменів, які використовують свої власні кошти та кошти спонсорів.
     Всім нам відомо, що футбольна команда не може існувати без спонсорської допомоги бо кошти потрібні на елементарні речі: спортивний інвентар, виїзд на змагання в міста та села району, оплату послуг судді.
     Отож, задля здорового майбутнього наших поколінь, різноманітного проведення дозвілля городян, просимо всіх небайдужих фінансової підтримки нашим командам.
    Бажаючим внести спонсорську допомогу командам просимо звертатись до Галька Богдана – представника ФК „Сокіл” та Оберського Григорія – представника ФК „Глиняни”.
Щиро вдячні за Вашу підтримку та розуміння!




З повагою
Міський голова                                                          Ігор Шульга

Голова комісіяї з питань охорони
здоров’я, культури та спорту
Глинянської міської ради                                            Андрій Боргуш

Депутат міської ради                                                 Володимир Лемішка

Переглядів: 1323 | Додав: 51233 | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 16
16 5  
Dg

15 d  
Слава Україні

14 olegka12  
Граю за Ямпіль, там просто була перерва.

13 DID  
Олежка а ти шо вже не граєш за Ямпіль?

12 Олег  
шеф ти мудак краще поміг би косити стадіон і інколи давати пару гривень на команду нато ми і фани щоб кричати а ти дурко

11 шеф  
команду треба підтримати а не викрикати на стадіоні погані вигуки на адрес футболістів як то робить ..........(які в футболі нічого не тямлять, вони навіть правил не знають)Один супер фан це Борис Галько і Сява. Успіхів Вам

10 olegka12  
тому що я граю на 2 лігу області за Ямпіль, але граю за Глиняни по можливості.

9 Барселона  
а чому Юркевич не був в ясенівцях?

8 Барселона  
olegka12 ти нормальний футболіст тобі просто треба менши вимахуватися будь попроще і в тебе все буде добре. Та взагалі команді треба бути простішими а то кожен 2 показує яке він ЦАБЕ. УДАЧІ ВАМ

7 Барселона  
Вітаємо з перемогою над Заставним, цікаво на кого дальше вийде фк сокіл?

6 olegka12  
ви так всі говорите, кого потрібно виганяти кого ні, краще просто допоможіть команді

5 Галько Борис bogus  
Незабувайте що вже на протязі 5 років команда ФК Сокіл займала провідні призові місця а також перемогла у Кубку і Суперкубку району. Чому непідтримати обидві команди міста Глинян чи Ви не хочете футболу у Глинянах?

4 Барселона  
подивимось як зіграють в неділю проти заставного на кубок і вирішимо чи варто допомагати чи ні

3 Галько Борис bogus  
З другим згідний а з першим незгідний. Справжні футболісти це хто і футболісти аматорського рівня. Склад команди Автомобіліст Глиняни 1990 року
Воротарі команди:
1. Зеновій Шульга
12. Михайло Кремінський
22. Я.Мичківський
Захисники команди:
2. Василь Кузьма (капітан команди)
3. Олег Вантух
4. Олег Поручинський
5. Василь Фостяк
6. Степан Вантух
7. Ігор Томків
19. Роман Томків
Півзахисники команди:
8. Василь Білик
9. Зеновій Савчак
13. Богдан Косар
15. Андрій Климовець
17. Микола Якимик
18. Григорій Фургало
19. Володимир Шульга
20. Віталій Шевчук
21. Орест Кміть
Нападаючі команди:
10. Ярослав Томків
11. Юрій Голуб
14. Андрій Кміть
16. Роман Гладкий (кращий бомбардир Глинянської команди “Автомобіліст” – 27 м’ячів забито у футбольному сезоні командам-суперників)
31. Ігор Семчишин
Ось це справжні футболісти Глинянського футболу, які власними зусиллями виграли Чемпіонат області

2 орест  
Борис ти не забувай що в команді 1990 року грали справжні футболісти а не мажори типу Юркевич і старі такі як Типа який тільки кричить на всіх а сам вже повний"0".і по друге тоді підприємців не було а були великі підприємства які давали великі гроші. Але я за то шоб люди помагали футболу і не тільки підприємці але й прості вболівальники

1 Галько Борис bogus  
Згадаймо як було за часів Глинянської команди Автомобіліст, яку тренував покійний Іван Васильович Тимків. Саме він у 1990 році виграв Чемпіонат Львівської області Третя ліга група Б. В ті часи Глинянську команду підтримували місцеві підприємці та місцева громада у досягненні поставленої цілі. Так що кому небайдужі обидві Глинянські команди ФК Сокіл та ФК Глиняни у продовженні футбольних традицій Глинянського футболу допоможіть місцеві підприємці та мешканці міста Глиняни у фінансовою підтримкою футбольних команд. Дякую за розуміння.

Ім`я *:
Email *:
Код *: