Четвер, 25-04-24, 07:43
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Листопад » 24 » Щодо вивозу ТПВ
15:30
Щодо вивозу ТПВ

    Шановні мешканці міста Глиняни всім нам відома катастрофічна ситуація з вивозом ТПВ.

    Сесія міської ради вирішила зобов’язати мешканців міста проводити помісячну  обов’язкову оплату на території Глинянської міської ради за вивіз твердих побутових відходів з кожного з проживаючих в житловому приміщенні ( орендованому, приватному та комунальному житлі). Повний текст рішення натисніть ТУТ.

    Особи які відмовляються укладати договір з КП „Зодчий” або оплачувати за послуги будуть притягнуті до адміністративної відповідальності.

Переглядів: 989 | Додав: 51233 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 12
12 ЮРА  
)))))))))).

11 Молодь  
Погоджуємося!!!!!!!!!!!!!!

10 Юра  
Молодь, я думаю що Ви "молодь" 80-х, тому , що сьогоднішня молодь Глинян думає по іншому. Якщо в нашій державі відбудуться реформи щодо децентралізації, то теперішньому та майбутьньому меру я висловлюю щирі співчуття.

9 Тарас  
Молоді. Згідний з Вами на рахунок рухатись в перед!!!! Питання хто має стати мером, щоб ми зажили як "пиріг в маслі"?

8 Молодь  
Добре, що у нас такі пенсіонери. Менталітет потрібно змінювати. Ми просуваємося в Європу, правда, черепашими кроками. Глиняни - за Шульги -повний застій. Ми вартуємо кращого. Якби не молодь, зараз ми були б "громадянами" Росії. Бажаємо Вам здоров'я.

7 Олена  
Думаю п. Тарас Вам відповісь хоть його пост взагалі не під цією статею. А моя думка така:
Дорогенька молодь! Ви напевно ще зовсім юні, і не памятаєте що з пестецидами боролись і п. Миколайчук і п. Тимняк але чомусь на них держ програма не подіяла. Людмилу Данилівну я дуже поважаю але нагадую вам що, (вона також була депутатом попереднього скликання) а тема ген плану вже дуже давно тягнеться. А ремонт лікарні, до ген плану взагалі відношення ніякого не має, (це вам напевно ваші вчителі розказали).На рахунок башні згідний (зроблено поганенько)але старій башні років 30 напевно і потрібно було щось робити.
і на останок, на рахунок "примазався" ви не праві. я прочитала всі звіти міського голови за попередні роки і під кожною роботою він пише (хто допоміг) а не присвоює всі лаври собі. Дякую

6 Молодь  
Пане Тарасе,давно відслідковуємо роботу міського голови і вражені вашою необізнаністю. По-перше, вивіз пестицидів відбувся за державною програмою. Наш мер відношення до цього немає. Друге,завдячуючи депутату Людмилі Данилівній Глинянська громада має генеральний план міста.Саме це стало передумовою реконструкції та ремонту Глиняської лікарні. Ну, звичайно, велика заслуга п.Гураля. І знову наш мер примазався. Третє, ремонт водонапірної башні проведено за сприянням депутата п.Батенка. Ремонт проведено не професійно. І так по кожному пункту можна перелічувати "заслуги" нашого мера. Тарсе, але ми раді, що ви так гарно думаєте про роботу мера. Добре, що є такі позитивно мислячі люди.

5 Богдан  
Пане Ігор, якщо можете напишіть свій особистий е-mail, я вам багато чого можу розповісти про ваше оточення (колег,депутатів,підлеглих)

4 назар  
Знаю Троцкого -сусід моєї бабці в селі,він також нічого не робить а багато говорить.

3 Житель  
Назаре
По-перше українською правильно "Троцький"
По-друге скільки Вам років, якщо Ви Троцького пам’ятає? До Вашого відома Троцький був марксистом, що аж ніяк не відповідає думкам в моїх коментарях

2 назар  
і люди за тебе не проголосують і характер в тебе жах ше й трендиш як троцкий

1 Житель  
Шановний міський голова, Ви знову продовжуєте ігнорувати мої коментарі, але я буду продовжувати звертатися можливо Ви колись почнете спілкуватися з громадою???

Ще мене обзивають "соратником п. Буткевича". В попередньому коментарі і висловив, надія що Ви не переслідуєте власної вигоди в роботі КП, однак я починаю в цьому сильно сумніватися.

Чи можете Ви пояснити всій громаді, як дане рішення вплине на покращення проблеми вивозу ТПВ??? Бо як воно вплине на особисте матеріальне становище деяких працівників КП і міської ради, ми всі прекрасно розуміємо.

Чи існує в міській раді, якийсь план дій щодо модернізації системи вивозу сміття, чи все і надалі буде відбуватися, цим дикунським методом? І, знову повторююсь, коли "оплата буде здійснюватися в банку, а не в кишеню голові комунальної служби, мене не буде хвилювати питання викидання сміття на машину і останнє комунальна служба (чи хто встановлює тариф) на громадських слуханнях аргументує, чому саме має бути такий тариф і т.д."

P.S. Поки не буде прийнято, якихось конкретних кроків, щодо вирішення проблеми вивозу сміття, я під кожним новим постом буду залишати цей коментар.

Ім`я *:
Email *:
Код *: