Середа, 24-04-24, 22:56
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 30 » Сторінка для відгуків на підтримку майдану
20:40
Сторінка для відгуків на підтримку майдану
Сторінка для відгуків на підтримку майдану

Переглядів: 3664 | Додав: 51233 | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 7
7 Лемішка  
Бажаючих поїхати в Київ на підтримку Євро-майдану, прохання звертатися за телефоном 098-976-00-29 Роман. Не залишайтесь осторонь подій які проходять в столиці!!!

6 Стас  
Треба достукатись до сердець Київлян,погано шо на майдані більшість людей з Заходу України а де ж столиця. Чи київляни такі безпорадні що без Галичан самі нічого не можуть зробити

5 Наталка  
я вважаю, що влада остаточо зняла маски і показала, що не так і багато змінилося від часів радянського союзу, наш народ і надалі в ярмі людей, які так "покращили" наше життя, що жити на Україні стало практично неможливо, наша законодвча база змінюється залежно від того кому вигідно ввести новий закон, так як було з податковим кодексом не кажучи вже про закони освіти, які скеровані на запровадження геноциду українського народу нашої культури і національної свідомості. Прийшов час щось змінювати, бо далі в цьому напрямку йти не можна, нашій владіта економіці потрібний контроль, і нехай його проводить, краще,, Європа ніж Росія!!!!На мою думки, бійня на майдані не обійшлася від допомоги "сусіда". Тому прямуємо до змін Слава Україні!!!!!!!

4 Odessa  
Дуже схоже на помаранчевий план дій,яле так не буде як думають люди бо по дві сторони стоять ті хто не думають про людей хоч і кажуть що з народом,народ Украіни вже давно сам по собі.
Один з варіантів тут https://petitions.whitehouse.gov/petition/impose-personal-sanctions-president-ukraine-viktor-yanukovych-and-cabinet-ministe rs-ukraine-members/h58Fz30V вже набрана потрібна кількисть голосів но ваш не буде зайвий,це петиція на розгляд санкцій проти Януковича та Азарова,санкціі урядом США та Обамою.
Помаранчеві кричали що вони з Народом,вони були при владі,змін не було вони крали кожен свою частину,історія повторюеться по колу,тепер трійка кричить що вони з народом.Напишу так не ма і не скоро буде в Украіні хорошоі влади для людей!!!
Всі сторони влади корупційні та бандитьськи тільки по своему!!!
P.S де хоч один з трьох був коли розганяли майдан(быдних наывних студентыв)?В обох сторін все по плану!!!
Слава Украінському народу!!!Ганьба владі та опозиціі!!!

3 Остап  
Цю банду треба було вивести на сибір ще у 2004, після Помаранчевої Революції

2 Володя  
Влада де-юре"за ЄС",а де-факто"вже в митному союзі".Підло так вчиняти з українцями,пускати туман людям в очі. Зараз потрібно відстояти свої права і прийти та підтримати в своєму місті мітинги "ЗА" асоціацію в ЄС, потім такого шансу може і не бути.Все в наших руках.Не мовчіть ,висловлюйте свою думку,будьте активними,давайте спробуємо підняти з колін на ноги нашу державу.Наша нація з кожним роком все більше деградує, не можна цього допускати. Я можу назвати це шансом всього життя для нашого народу в краще майбутнє.Хто бачив Європу думаю на всі 100% згідні з моїми словами.Прийшов час навчитись відстоювати свої права і переконання .

1 Лемішка  
Вважаю що влада перегнула палку,після цього потрібно терміново щось міняти в державі.Янукович, уряд та вся Партія Регіонів повинна піти у відставку

Ім`я *:
Email *:
Код *: