Четвер, 25-04-24, 00:28
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Липень » 1 » Зустріч з народним депутатом України
23:14
Зустріч з народним депутатом України
       27.06.2013 в місті Глиняни, в будинку культури відбулась зустріч мешканців міста та оточуючих сіл з народним депутатом України Котеляк Лідією Леонідівною.
    На цій зустрічі прозвучав звіт народного депутата про виконану роботу за пройдений період, озвучено в яких комісіях вона працює, прозвучали запитання від громади на які були дані конкретні відповіді.
     Після зустрічі в народному домі була проведена ділова бесіда міського голови Глинян Шульги Ігоря та народного депутата Котеляк Лідії, на якій також були присутні радники депутата – Фенчак В. та Грицина Г. В розмові прозвучала обіцянка п. Котеляк про  допомогу по просуванню проекту каналізування Глинян, загальна сума якого складає 29 млн. грн.
    В даному проекті йдеться про побудову нових очисних споруд, та каналізування 2/3 частини м. Глинян. В першу чергу каналізування входить: школа, лікарня, центральна частина міста. Друга черга: вул. Київська, Зафоса, Шевченка, Львівська.
    Крім цього Лідія Леонідівна повідомила, що допомагає в просуванні проекту по енергозбереженні Глинянської ЗОШ, в якому плануються заміна вікон та утеплення фасаду приміщення. Кошторисна вартість цього проекту становить приблизно 2,5 млн. грн..
    Міський голова висловив сподівання на  плідну співпрацю з народним депутатом.
    Про результати співпраці з п. Лідією мешканці міста дізнаються зі сторінок місцевої газети та сайту міста.

Переглядів: 756 | Додав: 51233 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: