П`ятниця, 26-04-24, 16:31
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Липень » 8 » Зустріч з представниками ЄС
19:18
Зустріч з представниками ЄС

27.06.2014р. в Глинянській міській раді відбулась зустріч міського голови з представниками: Європейського союзу (менеджер проекту п. Шульга Тетяна та експерт проекту п. Ососінська Анна), фонду розвитку Глинян п. Гураль Олег, Львівської торгово – промислової палати віце-президент Баран Роман.

Тема зустрічі:

Обговорення грантового проекту створення навчально – виробничого комплексу трансформ енного типу «Мозаїка» на базі приміщення старої школи.

Із сторони представників ЄС прозвучали зауваження щодо даного проекту, які потрібно виправити і яким чином.

Крім цього експертом проекту п. Ососінською А. було зауважено, що проект має акцентувати на ремесла Глинянщини, адже Глиняни славились килимарством на протязі століть.

Представник торгово-промислової палати Львівщини висловив зацікавленість щодо цього проекту та можливість надання ТПП Львівщини всіляку допомогу, та підтримку в реалізації цього заходу.

Були проведені зустрічі із директором Глинянської ЗОШ І-ІІІ ступеня Пелихом М. та вчителем трудового навчання Крушельницькою М., яка продемонструвала вироби учнів, килими та гобелени.

Крім цього відвідали об’єкт (приміщення старої школи) який подавався на даний грант.

Всі сторони зустрічі залишилися задоволені.

Переглядів: 625 | Додав: 51233 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
2 Ростислав  
Проект без сумніву цікавий. Можна тиражувати по області. Важливо перші кроки зробити максимально ефективно та прозоро. Залучати експертів - чи то громадські або професійні вважаю необхідно.

1 Житель  
Шановний міський голова, чому зовсім стороння людина (я про п. Ососінську) вказує Вам на те, що так би мало бути для Вас очевидним, як для мера Глинян (я про акцентування уваги на килимарстві)? Хіба це не мало б бути очевидним для Вас, як патріота нашого міста?

Ім`я *:
Email *:
Код *: