Субота, 20-04-24, 04:10
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 14 » Звіт міського голови по завершенню каденції
10:37
Звіт міського голови по завершенню каденції

Шановні мешканці Глинян! Оскільки добігає до завершення моя каденція як міського голови, вважаю за необхідне підтримати щорічну традицію, і прозвітувати за період перебування на займаній мною посаді.

Впродовж цих років було багато задумів, планів, також було багато і перешкод на шляху до їх здійснення. Проте незважаючи на перепони нам вдалося провести багато позитивних змін для нашого містечка і, на мою думку,основні з них вкажу нижче.

  1. Створено інформаційний сайт глинянської міської ради  http://gmr-lviv.at.ua/ , де кожен бажаючий може дізнатися усі новини по розвитку нашого міста, висловити свої думки та пропозиції.
  2. За сприяння фонду охорони навколишнього природного середовища відбулося довогоочікуване вивезення пестицидів та отрутохімікатів з Глинян, які тут знаходились з 90-х років.
  3. З допомогою місцевих майстрів облаштовано підпірну стінку навпроти поштового відділення.
  4. Виготовлена вся необхідна документація, отримані дозволи та проведена реконструкція вуличного освітлення по вул..Мазепи, вул..Філатова, вул..Сонячна, вул. Стуса.
  5. Особливу увагу приділено нашому майбутньому – нашим діткам. В ДНЗ „Глиняночка” побудовано нову котельню; придбано економічно-вигідний котел на тверде паливо та встановлена нова система опалення; проведено ремонт внутрішніх приміщень, що дало змогу набрати другу групу дітей;  встановлено новий дитячий майданчик на території садка; залучено меценатів, котрі допомогли у покращенні побуту діток (меблі, посуд тощо).
  6. Довершено перекриття даху міської ради; проведено ремонт 6-ти кабінетів та добігає до завершення встановлення  санвузла.
  7. Встановлено дитячий майданчик в с.Женів.
  8. Проведено новий водогін з вул.св.Миколая до вул..Котляревського (400м. Ø50мм) та по вул..св.Миколая (250м. Ø50мм)
  9. Для мобільності вирішення проблем та питань міста, міською радою було придбано автомобіль Сенс.
  10. Виготовлено проектно-кошторисну документацію на проведення капітального ремонту з облаштуванням асфальтного покриття на вул..Мазепи, Мічуріна, Сагайдачного.
  11. Проведений частковий ремонт дороги та влаштована каналізація для поверхневих стоків по вул..Мічуріна; прокладене щебеневе покриття  по вул..Сагайдачного; прокладене асфальтне покриття протяжністю 500м.п. з облаштуванням тротуарів по вул..Мазепи.
  12. Розпочато та доведено до завершального етапу Генеральний план міста.
  13. Виготовлено проект землеустрою „Зміни меж міста Глиняни”.
  14. Проведено роботи по енергоощадності головного корпусу та дитячого відділення Глинянської районної лікарні. Ремонт проведено на кошти виграного гранту Євросоюзу, загальна сума якого складає 210тис.євро з них 43 тис.євро – співфінансування місцевих бюджетів.
  15. Проведена обрізка сухих, аварійно небезпечних дерев на міському кладовищі.
  16. Регулярно проводиться ямковий ремонт по вулицях міста.
  17. Виготовлено та реалізовано мікро проект по охороні навколишнього середовища „Очистка русла річки Тимковецький потік”.
  18. Розроблено та затверджено в Міністерстві культури України історико-архітектурний опорний план м.Глиняни.
  19. Розроблено та затверджено Детальний план міського кладовища; подано документи на виділення земельної ділянки під міське кладовище в Управління земельними ресурсами області.
  20. Виготовлено проектно-кошторисну документацію по каналізуванню міста.
  21. Замінено водонапірну башню в центрі міста.
  22. Розпочато каналіузвання міста на кошти, які поступили з Міністерства охорони природних ресурсів та навколишнього середовища в листопаді 2014 року в сумі 4 млн. 400 тис.грн. За кошти виділені в 2014 році було закуплено обладнання для нових очисних споруд. В вересні 2015 року  виділено 13 млн., котрі будемо намагатись використати до кінця року максимально ефективно.
  23. Розпочато та завершено реконструкцію футбольного поля, на завершальному етапі встановлення вхідних воріт. В перспективі залишається будівництво нового, більш сучасного стадіону ( ведуться пошуки джерел фінансування).
  24. Зроблено ремонт в фойє будинку культури, викладена плитка.
  25. Придбано та встановлено дитячий майданчик в центральному парку.
  26. Розпочато реконструкцію центрального парку: закуплено 10 паркових ліхтарів; підрядна організація встановлює більше 300 м² бруківки. Цей процес розділено на три етапи, перший – цього року, решта – наступні 2 роки.
  27. Місто здобуло членство в „Угоді мерів” , що надає можливість приймати участь у написанні проектів на гранти у Європейський Союз по енергоощадності.
  28. Залучено до співпраці фонд „Східна Європа” для створення комітету підприємців Глинян, допомоги у їх діяльності.
  29. Розпочалася реалізація проекту створення навчально-виробничого комплексу трансформерного типу „Мозаїка” загальна вартість якого складає 483тис. 512 євро. Співфінансування місцевого бюджету складає 10%. Реалізація даного проекту триватиме 2 роки.

Хочу висловити щиру подяку всім працівникам міської ради, депутатам, членам виконавчого комітету. Окрема і особлива подяка підприємцям, котрі найбільше допомагали у вирішенні проблем міста,  а також  всім небайдужим мешканцям Глинян за розуміння, допомогу, підтримку та конструктивну критику.

 Пам’ятаймо –  все, що ми робимо в нашому містечку – ми робимо для себе та наших дітей, тому не маємо права бути байдужими! бережімо наші здобутки та стараймося їх, з Божою допомогою, примножити.


З повагою                                                               Ігор Шульга

Переглядів: 890 | Додав: 51233 | Рейтинг: 4.6/10
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: