П`ятниця, 19-04-24, 23:14
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Січень » 4 » Звіт міського голови за 2014 рік
18:41
Звіт міського голови за 2014 рік

Шановні Глинянці, почну зі слів подяки кожному, хто вже чотири роки схвалює та критикує мою діяльність, хто підтримує та категорично заперечує все те, що зроблено. Дякую вам за терпіння, за довіру, за мудрі поради, за Вашу громадянську позицію.
    Також дякую депутатам міської ради, членам виконкому, які усвідомлюють свою роль у житті громади, працюючи  на результат.
    Разом з тим, я добре усвідомлюю, що не все в місті ще зроблено, що є ще багато недоліків та проблем. Попереду є ще дуже багато роботи.
Отже, що зроблено в 2014 році:
- в ДНЗ „Глиняночка” власними силами встановлений новий дитячий майданчик (куплений Фондом Тараса Батенка);
- в селі Женів, біля будинку культури встановили дитячий  майданчик (вживаний);
- залучено спонсорів на закупівлю посуду в дитячий садок (тарілки, каструлі, ножі, дошки для нарізання),;
- встановлено водонапірну вежу Рожновського (центр міста);
- за численними зверненнями громадян встановлено новий трансформатор по вул. Мазепи (Золочівський РЕМ ПАТ „Львівобленерго”);
- зроблено ще 80 метрів асфальтного покриття та тротуари по вул.. Мазепи (державний та обласний бюджети);
- ямковий ремонт по вул. Б. Хмельницького (місцевий бюджет);
- очистка частини річки Тимковецький Потік (мікро проект, обласний бюджет);
- організовано збір коштів учасникам АТО (мешканці Глинян);
- всім учасникам АТО, які звертались з заявами до міської ради виплачено по 1000 грн. разової допомоги  (місцевий бюджет );
- почали реконструкцію футбольного поля на міському стадіоні (переорали поле, зроблено вхідні ворота), надалі поле буде засіяне спеціальним спортивним газоном, закатковано і встановлено вхідні ворота;
- затвержено детальний план міського кладовища;
-затверджено історико-архітектурний  опорний план міста ( Міністерство культури .)
- розпочато каналізування міста, на кошти, які поступили ( державний бюджет, міністерство охорони природних ресурсів та навколишнього середовища) в листопаді 2014 року., а це 4400000 грн. (Сприяння Котеляк Л.Л.) (Закуплено обладнання для очисних споруд. )
- в міській  раді виділена кімната для розвитку і підтримки  місцевих підприємців, до цієї кімнати закуплено меблі(шафи, вішалки, дзеркало, 2 робочих стола, стіл для конференцій, 2 комп’ютерних стільця, 40 офісних стільців) (кошти Фонду Східна Європа . Німеччина), закуплено матеріал на підвісну стелю (власні кошти).
- розпочато ремонт приміщень в будинку культури,  закуплена плитка на підлогу (допомога Т.Батенка та місцевий бюджет)
    Висловлюю щиру подяку керівникам підприємств, установ, організацій, суб’єктам підприємницької діяльності та усім небайдужим громадянам міста за всіляку підтримку та надання допомоги не тільки в проведенні масових заходів, а й в усіх питаннях, які стосуються напрямків життєдіяльності нашого міста.
    Вірю, що депутати  будуть і надалі перейматися відповідальністю за життєдіяльність міста, яку на них поклала громада, бо тільки тісна співпраця міської влади, депутатів, керівників підприємств, установ і організацій, підприємців та громадськості міста сприятиме забезпеченню економічного, соціального розвитку міста та задоволенню потреб громади.
    Хочу наголосити, що вся робота яка проведена у 2014 році є звичайно незначною в порівняні з проблемними питаннями, які необхідно вирішити в нашому містечку. Одним з таких, є вивіз твердих побутових відходів. В цьому році проведені переговори з підприємством по вивозу ТПВ, які обіцяли зайти на наші терени в 2015 році. В новому2015 році хочу всім побажати більш плідної роботи без протистоянь, розуміння та підтримки, адже ми всі працюємо для громади нашого міста.
 
 Міський голова                                              Ігор Шульга

 

Переглядів: 1204 | Додав: 51233 | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 14
14 Житель  
Ааа...ну дійсно...світло потрібно доробити, щоб на ямах не спотикались коли будете в ночі гуляти)))

13 женева  
Вхідні двері до клубу є,майданчик є,а ями піском ,не треба.Ліпше світло вуличне доробити бо Тимняк почав але не закінчив ,так само.як Глиняни-Замістя.

12 Житель  
Доброго дня!
Шановний, пане мер, ми дуже вдячні за встановлений вживаний майданчик в нашому селі, але окрім цього більше для с. Женів не було зроблено, хоче обіцянок було багато...і надії на Вас покладали великі.
Як-не-як в нас близько 300 виборців які підтримали Вашу кандидатуру два рази, а в Глинянах Ви пройшли тільки раз. Тому ми дуже просиму виправдати нашу надію на Вас...Хоч трохи позасипайте ями...хоча б тим піском (який змиється за дві, три зливи), як було за головування Тимяка.....а обіцяне укріплення берега біля церкви???
Зробіть хоть щось.....бо незабаром вибори!

11 fanat  
pane mer a kolu budeь zasiyvatu stadion?

10 haiden  
Наш міський голова молодець. Він перший, хто почав хоч щось робити для міста. І, може, не все ще добре, але вже видно, що він не дурно займає цю посаду. Так тримати!

9 Активістка  
Не мали б учителі-мовники чим займатися,як писати звіти,тим більше,що мер у нас такий, що і сам розумно може написати.

8 Тарас  
СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!!!!!!
Путін Х..ЙЛО!!!!!!!!!

7 Олена  
Молоді. Вчи не вчи. Розуму бракує,мудрості не дано,людяність відсутня.

6 Адміністратор  
Христос народився! Жителю, дякую за зауваження щодо коментарів.
По можливості стараюсь слідкувати за коментарями. Я переглянув багато сайтів і в багатьох з них коментарі дуже погані, але їх ніхто не видаляє або редагує.Хоча, на мій погляд, багато наших дописувачів перегинають палку, в тому числі і Ви.
В мене є можливість взагалі відключити коментарі, але цього робити я не хочу. Звичайно якщо буде нецензурна лексика я буду їх видаляти.
Дякую за відвідування сайту.

5 Молодь  
Саме ці вчителі нас багато чого навчили. А Ви, "бабцю" Олено, навчіть нас як жити і владі служити.

4 Житель  
Шановний міський голова

Дякую Вам за звіт. Тепер зрозуміло, що Ви не даремно отримували свою заробітну плату цілий рік.

Звичайно хотілося б, щоб про все вище написане ми дізнавалися не в кінці року, а відбувався постійний зв’язок між місцевою адміністрацією і громадою.

Адже про багато подій (як от майданчик в Женеві, початок роботи по каналізуванню міста і інше) особисто я дізнаюся вперше. На мою думку, варто частіше публікувати інформацію на сайті. Навіть краще запровадити, щось на зразок «щомісячного звіту».

На початку своєї каденції Ви започаткували видавництво місцевої газети, яка на жаль більше не виходить. Я розумію, витратні матеріали дорогі. Тому можливо варто було б її відродити як електронне видання, або спробувати видавати на пожертви громади. Думаю, якщо б видання було б достатньо інформаційним, люди би готові були платити за нього символічну плату.

Дуже тішить Ваше прагнення запровадити в місті цивілізований вивіз сміття. Прошу Вас прикласти усіх зусиль для вирішення цієї проблеми.

Іще раз дякую Вам за вашу працю на благо нашого міста. І закликаю Вас активніше спілкуватися з громадою.

P.S. Маленька прохання до адміністратора сайту, активніше моніторити коментарі відвідувачів сайту. Адже останнім часом серед них достатньо багато нецензурної лексики, що є свідченням про культуру мешканців міста і погано впливає на його імідж.

3 Олена  
Які наші вчителі молодці!!! а "Молодь" тупенька!!

2 Богдан  
так - так, вчителі мовники плитку ложили, і асфальт стелили.

1 Молодь  
Чи не хтось із учителів - мовників писав звіт?????????

Ім`я *:
Email *:
Код *: