Четвер, 25-04-24, 15:24
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Листопад » 9 » ГРОМАДСЬКЕ СЛУХАННЯ
12:28
ГРОМАДСЬКЕ СЛУХАННЯ

Виконком Глинянської міської ради повідомляє, що 09.12.2014 року о 1400 годині, у приміщенні адміністративного будинку Глинянської міської ради відбудеться  ГРОМАДСЬКЕ СЛУХАННЯ щодо врахування громадських інтересів по детальному плану території для будівництва кладовища площею 2,124 га та полігону твердих відходів площею 2,637 га в урочищі «Скітня» на землях Глинянської міської ради Золочівського району Львівської області (за межами населеного пункту)

Ознайомитися з детальним планом території можна в приміщенні Глинянської міської ради протягом місяця з дня виходу даного повідомлення.

Пропозиції до детального плану території просимо подавати у письмовій формі в Глинянську міську раду до 09.12.2014 р.

 

Міський голова                                                            І.З. Шульга

Переглядів: 822 | Додав: 51233 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 10
10 Житель  
Приношу свої вибачення усім, кого образили мої коментарі. Можливо я в деяких моментах перегнув палку, я не мав на меті когось образити.

Також чому Ви всі так переконані, що я буду першим протестувати проти підняття тарифу? Ще раз наголошую, за нормальні умови я готовий платити, відповідну суму.

9 Олександра  
Так, говорити- не мішки носити!))))) Зважаючи на ситуацію в країні, бюрократію, розвиток Золочівського району загалом, то Глиняни, скажемо, досить гідно просуваються.
Очевидно, що житель не бачить далі свого носу. Хочете Європу - то платіть не "5-6 грн." за вивіз сміття а всі 40 (на прикладі Лисинич , Кам`янка - Бузька тощо) Хоча той же житель та йому подібні першими запротестують бо зарплати то в нас не європейські. Тут треба міняти свідомість, а вона у жителя, судячи з його висловлювань, не виходить за межі його паркана, а за ним хоч потоп))))

8 Олеся  
Шановний пане жителю,якщо Ви так завзято критикуєте роботу міської адміністрації і так прагнете зробити наше місто європейським,то балотуйтесь в депутати від Вашої вулиці.Критикувати когось завжди просто. Покажіть власним прикладом як треба працювати, ділом доведіть!
Друге і дуже важливе! Ваша думка стосовно футболістів є суб'єктивною і далеко не всім цікавою! Для прикладу,хоча б мені чи хлопцям футбольного клубу! :) Крім того, не варто називати футболістів такими, які вже "давним-давно прокурили і пропили своє здоров’я". Не судіть по-собі, бо не всі такі! Вони, в першу чергу, люди! Хлопці, які відстоюють честь і гідність Глинян на спортивній арені. Можливо не все у них складається. Але що особисто Ви зробили для того, щоб вони стали "вищою лігою"??? Ви їм тренера дали, форму допомогли купити чи хоча б аптечку купили??? Перш ніж критикувати гру хлопців, Ви хоч умови для тренувань створіть,тоді й результати кращі будуть! Подякувати треба міській раді, що хоч стадіон до лади доведуть. Більш того, це робиться не лише для футболістів, а і для всіх дітей Глинян. Як людина яка жила в Європі можу стверджувати, що нормальний стадіон є в кожному місті і робиться це в першу чергу для молоді!І якщо Ви особисто не хочете, щоб підростаюче покоління деградувало і спивалося хоча б не заважайте зробити щось, що сприяло б їхньому розвитку.

7 independent  
Житель, я гравець глинянського Сокола, підтримую вас в ідеї стабільного графіку вивозу сміття по всіх вулицях Глинян.Я був би дуже радий якби у нас в місці і були урни по всіх вулицях.Але не розумію таких людей як ви...для чого критика футолістів, ми боремся за розвиток глинянського футболу, без інфраструктури нічого не буде. І ще, свою тупу критику залишайте при собі, якщо хочете висловитись про нашу гру і футболістів,можу дати свій номер мобільного і поговоримо, але сумніваюсь, що ви насмілитесь)))

6 Житель  
Пані Олено
Дякую за пропозицію, але я змушений відмовитися. По-перше за мене ніхто не проголосує, а по-друге, враховуючи риси мого особистого характеру, з мене буде поганий міський голова.

5 Олена  
Шановний жителю, складається враження, що Ви досить грамотна та обізнана людина в справах міської ради, та КП"Зодчий".
Чи не хотіли б Ви вирішити цю проблему в Глинянах, запропонувавши свою кандидатуру на міського голову в наступному році???

4 Житель  
Пане Володимире
Ви мене з кимось переплутали, я ніколи не був, як Ви висловились "товариш і соратник п. Буткевич" (як на мене комунізмом попахує). Я завжди був першим, хто критикував діяльність п. Буткевича. Однак з часом я зрозумів, що поганих працівників не буває, є лише погані начальники, які тримають на роботі таких працівників.

І якщо виходити із Ваших слів "треба Буткевича від того посунути", то що заважає, це зробити міському голові? Якщо я правильно розумію, то міська рада укладає договір із головою комунальної служби, на виконання певного роду робіт (прибирання центру міста, вивіз сміття чи які там іще є?). Тому міська адміністрація повинна контролювання виконання цих робіт і у випадку не дотримання договору або накладати штраф, який можливо змусить нормально працювати комунальну службу; або розривати договір і оголошувати конкурс на нового підрядника, який буде справлятися зі своїми обов'язками. І якщо міський голова, цього не робить, то або міському голові це вигідно, або йому все одно (я особисто надіюся, що обидва цих варіанти не про нашого голову).

Я з Вами погоджуюся, що 2.5 це замалий тариф і я готовий платити і 5 і 6 грн. з людини за вивіз сміття. Але якщо це буде організовано цивілізованим способом: (як я вже писав) оплата буде здійснюватися в банку, а не в кишеню голові комунальної служби, мене не буде хвилювати питання викидання сміття на машину і останнє комунальна служба (чи хто встановлює тариф) на громадських слуханнях аргументує, чому саме має бути такий тариф і т.д.

Стосовно футболістів, я ніколи не був фанатом футболу, особливо "вищої" глинянської ліги", тому я ніколи не підтримував глинянських футболістів.

3 Володя  
Житель так вміє класно критикувати, відчувається педадогічна освіта.
Проблема в тому, що вивозом сміття керує Ваш товариш і соратник п. Буткевич.
На мою думку щоб організувати нормальний вивіз сміття,треба Буткевича від того посунути, відповідно підняти ціну за вивіз бо погодьтесь що ціна 2,5 грн. це смішно.Але Ви ж перші почнети плакати що це дорого.
А футболісти думаю з часом Вам (Житель) "Подякують" за підтримку

2 Житель  
Шановний міський голова
Незважаючи на Ваше ігнорування моїх коментарів, я знову звертаюся до Вас із, на мою думку, однією із найактуальніших проблем нашого містечка - це вивіз сміття.

Будівництво нового чи реконструкція старого стадіону, це взагалі неактуальна, на даний момент, річ для Глинян і Ви, на мою думку, присвячуєте її занадто багато уваги. Нехай пробачать мене усі фанати Глинян, але в спочатку потрібно створити нормальну команду, а тоді вже стадіон будувати. А для гравців, які вже давним-давно прокурили і пропили своє здоров’я, і того, що є стадіону забагато.

Але я відійшов від проблеми мого звернення.
Отже, коли в місті буде створена нормальна система вивозу сміття?
Сьогодні, 22.11 я прочекав сміттєзбиральну машину цілий день, але вона так і не проїжджала по моїй вулиці, хоча я бачив як вона збирала сміття по інших. На відміну від багатьох глинянців, я хочу жити в Європі і готовий платити гроші за вивіз сміття, а не викидати його де попало. Але чи готова місцева адміністрація жити в Європі?

Адже на моє переконання, організувати нормальний вивіз сміття, значно простіше зробити, чим збудувати стадіон. Розробіть стабільний графік збору сміття, введіть один податок для всіх на збір сміття, який потрібно буде сплачувати в банку і нарешті найміть, ще одну людину, щоб не потрібно було чекати, як "ману небесну" сміттєзбиральну машину.

P.S. Мені дуже сподобалося ваше рішення, щодо оновлення стадіону (http://hkar.ru/wDCv). На наступний рік картопля добре вродить)))

1 Галина  
пане Ігор, а коли почнуться роботи на новому кладовищі? а то вмирати не хочеться не знаючи де тебе поховають!

Ім`я *:
Email *:
Код *: