П`ятниця, 29-03-24, 09:21
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Грудень » 14 » На вечорницях у Глянанах пекли печиво та ліпили вареники для біців АТО
21:37
На вечорницях у Глянанах пекли печиво та ліпили вареники для біців АТО

12 грудня в Глинянській ЗОШ І-ІІІ ст. у шкільній їдальні відбулася благодійна акція. Працівники школи, учні, батьки та просто небайдужі мешканці міста зібралися, щоб наліпити вареників та напекти сухарів та пряників, для наших відважних воїнів. Найбільше cтаралися показати свою майстерність дівчата-старшокласниці, адже на вечорниці прийшов Андрій Репін – учасник АТО. Він з радістю ліпив вареники своїм побратимам, бо тільки вчора повернувся додому. Про це інформує ЗОЛОЧІВ НЕТ.   ВІДЕО тисніть ТУТ

Переглядів: 700 | Додав: 51233 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 4
4 Адміністратор  
Шановний BIG, вибачте за відкоректований коментар, але в ньому містились образливі слова, в подальшому попрошу їх не застосовувати на нашому сайті. В разі застосування образливих слів або ненормативної лексики, Ваші коментарі будуть видалені.

Жителю рекомендую офіційно звернутися в міську раду з приводу проблеми вивозу сміття. Дякую

3 Житель  
Пане BIG
Я лише відстоюю свою позицію (і не маю на меті когось ображати) і якщо Ваш рівень інтелекту не дозволяє Вам виражатися культурною мовою, прохання взагалі нічого не писати. Також раджу Вам звернути увагу на знання Вами української мови (маленька підказка, коли браузер підкреслює слово червоним, скоріш за все воно написане неправильно).
Шановний адміністратор прохання видалити пост пана BIG, як такий, що є образливим.

2 BIG  
цей житель не правий!!! така гарна стаття і писати знову про сміття? адмін удаліть всі коментарігі жителя

1 Житель  
Шановний міський голова
Коли будуть прийняті конкретні кроки, щодо покращення умов збору і вивозу сміття в місті?

P.S. Поки не буде прийнято, якихось конкретних кроків, щодо вирішення проблеми вивозу сміття, я під кожним новим постом буду залишати цей коментар.

Ім`я *:
Email *:
Код *: