Четвер, 25-04-24, 09:32
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Березень » 10 » Попередження
19:42
Попередження

Шановні жителі міста Глиняни та села Женів

                 У місті Глиняни на протязі багатьох років через байдужість жителів склалась катастрофічна ситуація з вивезенням твердих побутових відходів (ТПВ) та несанкціонованими сміттєзвалищами. 60% жителів свідомо не оплачують вивезення сміття, який складає мізерну платню 2,50 грн. з проживаючої особи в місяць.

         Оплата проводиться щомісяця незалежно від наявності відходів у відділенні Ощадбанку на рахунок КП „Зодчий” або безпосередньо в бухгалтерії підприємства.

         Нагадуємо Вам, що згідно з рішенням сесії Глинянської міської ради №860 від 14.11.2014 р. „Про обов’язкову оплату за вивіз ТПВ на території міської ради” особа зобов’язана оплатити цю послугу.

У разі ігнорування проплати міська рада та КП „Зодчий” залишає за собою право подати скаргу на мешканця на розляд адміністративної комісії при Глинянській міській раді.

         На порушника може бути накладений штраф у розмірі від 1 до 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 17 грн. до 340 грн.). Інформацію про людей, які не оплачують вивіз ТПВ буде розміщено в засобах масової інформації та на дошках оголошень міста.

         Не перетворюємо наше місто на великий смітник!!!!!

Виконком Глинянської міської ради, КП „Зодчий.

Переглядів: 633 | Додав: 51233 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Богдан  
Висвітліть списки боржників, нехай всі знають скупердяїв

Ім`я *:
Email *:
Код *: