Четвер, 18-04-24, 10:50
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 3 » Привітання футболістів ФК "Сокіл" Глиняни
11:11
Привітання футболістів ФК "Сокіл" Глиняни
Шановні футболісти ФК "Сокіл" Глиняни

     Від щирого серця вітаю Вас з 2 місцем в чемпіонаті Золочівського району по футболу. Бажаю Вам наснаги,бажання грати в футбол в наш скрутний час і міцного здоров"я.
     Завдяки Вашій грі і бажанні перемагати люди в Глинянах, також Вас підтримують, про це свідчить кількість людей на стадіоні яка з кожним матчем росте.    
     Минулого року Ви зайняли 3 - місце, цього 2 - місце я щиро вірю що в 2013 році Ви станете чемпіонами району!!!
     Також бажаю Вам перемоги в кубку "Золота осінь"

З поваю міський голова Глинян                     Ігор Шульга

    
Переглядів: 3657 | Додав: lem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 17
17 bogus  
Молодець oleqka12я тебе підтримаю

16 olegka12  
футбол буде завжди зі мною, я закінчу грати футбол коли сам цього захочу і доречі, нецікаво відповідати тим людям (можливо людяв) які не представляються конкретно...я розумію що це звичайні невдахи!!!

15 bogus  
До уваги всієї Глинянської команди ФК Сокіл: не звертати увагу на хрень яку пишуть на вас, це стосується навіть Бориса; не висловлювати і не відповідати на провокаційні запитання у вашу адресу. Тепере ми знаємо що наші вболівальники це недобросовісні, невдячні. Просто приходять на стадіон, коли навіть пропускають м'яч чи програють - обсирають, обзивають певних гравців команди, топлять їх в багнюку, замість того аби підтримати їх. Наша команда грає для себе, захищає честь міста Глиняни, підтримує традиції Глинянських команд до цього. Попрошу бидл і відморозків на наші матчі не ходити

14 bogus  
Цей нік 5555 його самого на кульпарки, доречі бригада біля твого будинку! можеш виходити, вони чекають на тебе. Інтересно хто такий нік 5555. Звертаюсь до нього ти знаєш як вболівають за Львівські Карпати, а не обсирати гравців. Ти сам у футболі не тямиш. А Борис просто супер, був такий Іван Тимків, Дзятківський Степан і Барціковський Євген поцікався нік 5555 кими вони були при футбольних справах. Хіба що ти нік 5555 нетямиш у футболі а просто в стікляшці п'єш. Для Бориса футбол це хоббі.

13 ххх  
olegka12,Ти вирішив скінчити кар'єру у Соколі?

12 фк  
Ну ви і даєте народ,виганяти,на кульпік.вони повинні самі розібратись що їм мішає.Але якщо б деякі футболісти не фраєрували на полі а грали,тоді і толк буде!

11 5555  
я бачу шо borus слабий йому треба на кульпарки і то терміново бо його потім бригада забере,він навіть на стадіоні поводиться як придурок

10 borus  
Ви усі придурки,ви б тільки виганяли з команди.А ви подумали чи хось піде іграти замісь них.Якщо навіть заміни не має!!!

9 bogus  
Цей нік borus (я думаю що це підстава) в першому повідомленні був правий а от в другому неправий. Інтересно хто підставляє його

8 borus  
ви всі хуї)

7 Lem  
Не сваріться!!! все одно ми будемо вболівати і по можливості підтримувати Сокіл!!!

6 borus  
сам ти вівця!замість того щоб обговорювати кого гнати з команди,краще подумайте як її підтримати фінансово!

5 olegka12  
якщо цих гравців забрати, то Сокіл буде брати максимуи 5 місце, скоро це перевірим)))

4 макс  
Цього Типу,Комара,Юркевича треба гнати з команди

3 Гнат  
яке 1-ше місце вони навіть від вільшаниці програли 5-2 вівці

2 Семень  
ну і шо шо 3 3 2 а коли нарешті буде11111111???????????

1 bogus  
Позаминулого року також 3-є місце

Ім`я *:
Email *:
Код *: