Вівторок, 30-04-24, 19:48
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 11 » Привітання з Великоднем!
14:47
Привітання з Великоднем!

Шановні земляки!

     У ці весняні дні мільйони людей усього світу зустрічають найбільше з християнських свят – Світле Христове Воскресіння.

     Я вірю в те, що це свято, засноване на вічних християнських моральних цінностях, буде і надалі згуртовувати всіх нас у нашій спільній справі – будівництві кращої долі на шляхах миру та порозуміння.

     Сердечно вітаючи Вас, шановні земляки, з Великодніми святами, щиро зичу щастя кожній родині, міцного здоров'я, добробуту, творчої наснаги в усіх гарних починаннях в ім’я розквіту нашої Батьківщини та міста!

ХРИСТОС ВОСКРЕС!

Переглядів: 768 | Додав: 51233 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Назар  
п.Шульга а коли буде засіяне футбольне поле????

1 Житель  
Не знаю кому належить ідея зі встановленням скриньок на цвинтарі, але вважаю її правильною і необхідною. Потрібно проводити по більше таких акцій по збору коштів на потреби міста. Лише спільними силами ми зможемо зробити наше місто кращим.
Лише одне побажання до організаторів акції, щоб в подальшому було доведено до відома громади про зібрану суму і як саме її потратили.

А тепер переходжу до того за що мене тут всі ненавидять. До проблеми збору сміття. Можна дізнатися коли відбудеться наступний "збір" сміття? Бо ні перед "вербною" неділею, ні перед Великоднем на, як я розумію його не проводили.

В мене є пропозиція, варто розробити графік на місяць чи на півроку коли відбуватиметься вивіз сміття. Щоб усі точно знали коли "чекати машину".

І останнє звертаюся до депутатів і працівників міської ради з проханням перевірити доцільність встановлення тарифу 20 грн., з Глинян до Львова, до рішення голови ОДА про вартість 1 км - 0.42 грн.

Ім`я *:
Email *:
Код *: