Вівторок, 30-04-24, 11:09
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 5 » Про збір коштів на прибирання кладовища
07:26
Про збір коштів на прибирання кладовища

Шановні мешканці м. Глиняни!

            Традиційно, щороку перед Великоднем більшість з нас приходять на міське кладовище, аби навести лад біля могил своїх близьких. Так і цього року ми не полишили своїх традицій, все так же виносити сміття під „Липи”.

            Минулого року на прохання міського голови, вивезти сміття за власні кошти зголосились власники 8 тракторів та навантажувач який надало ПП „Світанок”.

            Цього року, в зв’язку з подорожчанням пального, за ініціативи міського голови та священиків міста на входах на кладовище було встановлено скриньки для збору коштів на впорядкування цвинтаря.

            Протягом трьох днів свят та Провідної неділі було зібрано 1056 грн.. Звичайно, це надто мала сума для впорядкування кладовища. Для прикладу це лише 52 літри дизпалива, коли минулого року лише на навантажувач витратили 70 літрів.

            Надалі збір коштів буде продовжено, інформація про їх використання буде опублікована на сайті міської ради та виголошена священиками.

            Пам’ятаймо , що догляд могил наших рідних та кладовища загалом в першу чергу  обов’язок кожного з нас, а не лише міської ради, тому проявіть розуміння та візьміть безпосередню участь у догляді за цвинтарем.

Переглядів: 691 | Додав: 51233 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Андрій  
Підтримую висновок Жителя, сума маленька. І шо можна з скупими "СЕМЕНЯМИ" ще зробити??????

1 Житель  
Результат в 1056 грн. вважаю ганьбою для всієї громади Глинян. Адже на сьогодні 1 тис. грн. це взагалі ніщо. Де ж ті всі патріоти і активісти міста, які так негативно відгукувалися про мої коментарі.
Якщо навіть тисячу людей кинули б по 20 грн., то вийшла б більш менш нормальна сума, яку можна було б використати на прибирання цвинтаря.

Ім`я *:
Email *:
Код *: