Четвер, 28-03-24, 23:48
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Червень » 5 » Проблеми старі і нові
11:37
Проблеми старі і нові
У Глинянській міській раді відбувся виїзний прийом громадян під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Михайла Бучковського. Першою слово мала заступник начальника Управління праці та соціального захисту населення Алла Хома, яка розповіла присутнім про позитивні зміни щодо виплат допомог, субсидій, надання пільг різним категоріям населення. Збільшилась одноразова допомога при народженні дітей, одиноким матерям, допомога на дітей, які під опікою, підвищено одноразові допомоги до Дня Перемоги ветеранам та інвалідам війни. Безплатно видаватимуть тюнери інвалідам І та ІІ груп, і тим, хто мав субсидії або одержував соціальну допомогу. Заступник начальника управління Пенсійного фонду у Золочівському районі Софія Драган у своєму виступі сказала: «На виконання соціальних ініціатив Президента прийнято постанову Уряду щодо підвищення пенсії. Перерахунок пенсій відбувся автоматично. Розмір пенсій збільшено усім категоріям населення, відповідно до стажу. Також збільшено учасникам війни, всім нагородженим орденами і медалями, з 1 липня очікується знову підвищення пенсій». Головний інженер «Рай-автодору» Тарас Сивулич розповів про стан справ щодо ремонту доріг: «Всі сили зараз задіяні за межами району на магістральних дорогах в рамках підготовки до Євро-2012. Може, після Євро дійдуть руки й до наших доріг».

Михайло Бучковський додав, що дорога Заставне – Глиняни, як і Золочів – Ясенів, і Золочів – Красне включені, в першу чергу, для ремонту.

Люди скаржились на дорогу, яка веде до Глинянської лікарні, що великовантажні фури їдуть уже по тротуарах, попід самі будинки. Також на зустрічі з людьми обговорювалась проблема щодо діяльності ТзОВ «ЕІМО». Як розповів комерційний директор Олег Кокодиняк, підприємство «ЕІМО»  виготовляє шпон з берези і бука. Зараз у його планах розширення виробництва до 50 чоловік. Ніяких шкідливих технологій не використовують при виробництві шпону. Підприємство відкрите і кожен бажаючий може прийти і подивитися.

Михайло Бучковський похвалив міського голову Ігоря Шульгу, за час його головування у місті є позитивні зрушення, впорядковано міський парк. Голова бере активну участь у різних проектах, щоб залучити кошти на ремонт та впорядкування міста Глиняни. До міського голови мав кілька запитань попередній голова Михайло Тимняк.

Депутат районної ради і керівник комунального підприємства Микола Буткевич у своєму виступі скаржився, що водорозподільні мережі міста застарілі, в аварійному стані, а коштів на ремонт не вистачає. Немає чим платити заробітної плати працівникам.

Софія Драган на завершення зустрічі зачитала наказ про нагородження Грамотою Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області з нагоди 67-ї річниці Перемоги Олексія Антоновича Сулиму, жителя міста Глиняни.

Володимир ДІДУЛА
  редакція газети "Народне Слово"
Переглядів: 953 | Додав: lem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Богдан  
Тимняк просто стара злодійська гнида

2 Наталя  
коли Тимняк був мером шпон те саме в повітря випускав і зарплату людям не платили то все було добре, а тепер не затримують зарплати то вже погано (може Тимняк мав якийсь зиск від шпону?)

1 Семень  
Бучковський лапшу вішає перед виборами, всерівно Регіонам нічого не світить

Ім`я *:
Email *:
Код *: