Четвер, 18-04-24, 09:15
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Квітень » 12 » Проведено турнір з міні-футболу
07:22
Проведено турнір з міні-футболу

9 квітня 2016 року в Глинянах на спортивному майданчику що біля школи відбувся вперше ще із 1982 року Кубок міста Глиняни з міні-футболу. В якому брали участь 4 команди. Організаторами турніру були міський голова міста Глиняни п. Ігор Шульга, депутат міської ради Володимир Лемішка та викладач фізкультури і колишній футболіст Глинянської команди Андрій Богданович Боргуш. Завдяки спонсорам, було закуплено  грамоти, пам'ятні медалі, Кубок переможця та футбольний м'яч. До Вашої уваги склад учасників команд Кубка міста Глиняни з міні-футболу: Юність (вихованці школи міста), ФК Ветерани, ФК Сокіл (ветерани) та ФК Сокіл (юніори).
Матчі проходили в одній групі. Гра тривала по 10 хвилин. Переможця було визначено у фінальній грі. Кожна команда зустрічалася одна з одною.
Ось результати зіграних матчів Кубка міста Глиняни з міні-футболу 2016 року:
ФК Ветерани - Юність 2:0
ФК Сокіл (юніори) - ФК Сокіл (ветерани) 0:0
ФК Сокіл (юніори) - ФК Ветерани 3:0
ФК Сокіл (ветерани) - Юність 7:1
ФК Сокіл (ветерани) - ФК Ветерани 6:1
ФК Сокіл (юніори) - Юність 10:1
Отож, по результатами зіграних матчів у фінал Кубка міста Глиняни з міні-футболу потрапили команди ФК Сокіл (ветерани) та ФК Сокіл (юніори).
У фінальному матчі сильною у протистоянні двох але єдиної Глинянської команди ФК Сокіл виявилася команда з досвідом тобто ФК Сокіл - Ветерани, які перемогли своїх наступників з хитким рахунком 2:1.
Зрештою, турнір завершено переможця було нагороджено Кубком, грамотами та медалями; фіналіста відповідно грамотами. А футбольний м'яч виборола команда Юність, "За волю до перемоги" яка відзначилася двома але дуже видовишними забитими м'ячами.

Кращим воротарем турніру визнано Івана Марічку (ФК Ветеран)

Кращими футболістами турніру стали:

Карпель Ігор (ФК Сокіл (ветерани)).

Джура Андрій (ФК Юність)

Шерстюк Денис (ФК Ветеран)

Дякуємо головному судді змагань Шерстюку Олегу.

Дякуємо за фінансову допомогу приватному підприємцю Шульзі Галині, депутату міської ради Лемішці Володимиру, члену виконавчого комітету міської ради Скрипці Тарасу

Переможці турніру ФК Сокіл (ветерани)

ФК Сокіл (юніори)

ФК Ветерани

ФК Юність - майбутнє Глинянського футболу

 

 

Переглядів: 758 | Додав: 51233 | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: