П`ятниця, 29-03-24, 15:16
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Березень » 8 » Змагання з баскетболу
22:12
Змагання з баскетболу

4 березня 2017 року в приміщенні спортивного залу Глинянської ЗОШ, вже в друге, відбулись міські змагання з баскетболу серед учнівської молоді. Організаторами турніру є депутат міської ради Лемішка В. та вчитель фізкультури глинянської ЗОШ Боргуш А. Ці змагання відбулись за фінансової підтримки міського голови Шульги І, підприємця Чарковського О та інтернет магазину „Меблі Лем”

На превеликий жаль, цього року участь у змаганні взяли тільки 3 команди: дві з котрих випускники Глинянської ЗОШ „Козаки” та „Мельники” і учні 9 класу школи – „Юніор”. До прикладу в 2016 р. команд було шість. Але, на думку організаторів та учасників, свято спорту вдалося, оскільки всі учасники були нагороджені грамотами та цінними призами (баскотбольний м’яч, насос для мячів та сертифікати на знижку в інтернет магазині).

Усі команди без винятку показали чудову гру, у всіх поєдинках панувала атмосфера дружньої боротьби та жаги до перемоги.

Сильнішими цього разу виявилась команда „Козаки”, друге місце посіла команда „Мельники” і почесне третє місце – команда школярів „Юніор”. До речі, гравець саме наймолодшої команди, на думку організаторів, отримав титул кращого гравця турніру (Гаркавенко В.)

Дякуємо усім учасникам змагань. Чекаємо на інші цікаві спортивні події.

Переглядів: 1282 | Додав: 51233 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
1 Макс  
А буде цього року змагання з міні футболу???? Дякую

2 51233  
0
Можливо і не буде, бо дуже мало команд заявляється

Ім`я *:
Email *:
Код *: