Четвер, 25-04-24, 09:21
Головна RSS
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 14 » Зустріч з помічниками народного депутата
09:37
Зустріч з помічниками народного депутата

Оголошення !!!

18 жовтня 2016 року о 10-00 год в приміщенні  Глинянської міської ради відбудеться  прийом громадян представниками народного депутата Т. Батенка

Переглядів: 776 | Додав: 51233 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 5
5 Андрій  
Я вважаю, що Глинянська влада в ситуації зі снігом не винна.По перше в великих містах таких як Львів, Тернопіль комунальники з технікою не могли собі дати раду, а наша ком. служба з лопатами і поготів.Це називається Форс мажорні обставини.По друге: я особисто бачив, як двірники ще в неділю пробували дати раду зі снігом. По Глинянах чистили сніг трактори, Волошин Андрій,трактор з ПП "Західний Буг", Новак Віктор, Джала Володимир. А п. Бандровська як перевізник монополіст чим допомогла??????? Вона тільки те й вміє що підвищувати ціни на проїзд, пускати несправні автобуси на маршрут, виганяти АТОшників і пенсіонерів з автобуса. Ганьба!!!!!! Закликаю всіх, хто щодня їздить до Львова, приходити біля пожежної частини, тут чимало машин кожного дня курсують до Львова.І їхати з приватниками.
Міській владі провести консультації з можливістю залучити інших перевізників до нашого міста!!!!

4 глинянець  
житель ти нарікаєш на владу.депутатів.громаду а ти сам хіба не громада? приклад чому не показав ( з лопатами) на рахунок трактора підтримую тебе він тепер би став в пригоді. а так церква без ремонту і місто без трактора.

3 Житель  
Я довгий час мовчав, бо зрозумів що від місцевої влади і нашої громади нічого не доб'єшся.
Цей допис це лише бажання висловити своє обурення (не більше, бо знову ж він не принесе жодної користі, лише купу матів у мою сторону)
Шановні депутати і працівники міської ради прошу Вас трошки відволіктися від розкрадання бюджету і подивитися, що робиться в місті.
Зима, як завжди прийшла не очікувано і я, в неділю, лише з третьої спроби, з пригодами, зміг вибратися з Глинян на роботу до Львова громадським транспортом.
З початком зими він просто перестав ходити, і наскільки мені відомо і сьогодні далі не ходить. Це не нарікання на перевізника, це нарікання на місцеву владу, яка не змогла забезпечити прибирання снігу. І десятки людей просто не змогли попасти на навчання і роботу.
Якщо це прочитають юристи підкажіть чи можна якось притягнути за це владу до відповідальності.
Так що депутати і працівники міської ради беремо лопати і вперед прибирати сніг.

Два роки тому, місцева влада передала кошти, які мали йти на купівлю трактора одній із місцевих церковних громад. Так що закликаю усіх прихожан цієї громади і її настоятелів з молитвою і лопатами йти і заміняти той трактор, який можливо б зараз почистив би дорогу...

2 Семень  
Я згідний з 11111, половина депутатського корпусу Глинянської міської ради на депутатів не схожі. Люди, перед тим як обирати собі депутатів добре подумайте! Ось деякі приклади: Клебанюк - звик відстоювати тільки особисті інтереси; Когут - звик гроші зі школярів збирати; Лемішка та Машталер - взагалі забули що депутати, половина зібрань прогули; Кривоніс - тільки розмов багато; Тимняк - старий як світ.
Але винні у всьому ми самі, тому що ми їх обирали

1 11111  
а толку з його помічників? Шо корисного для міста зробили вони? сам Батенко? депутат райради Тимяк? депутати обласної ради? 14 дармоїдів міської ради?

Ім`я *:
Email *:
Код *: